Vennekreds
 
fuglsanggården 1p8b2273xFuglsanggårdens netværk af frivillige står gennem året bag mange aktiviteter både på og uden for centret, som skaber stor fornøjelse og glæde for beboerne, de pårørende og personalet.
 
Bankospil, sang, musik og erindringsdans er faste opgaver, og derudover deltager de frivillige i større arrangementer og festligheder på Fuglsanggården, ligesom de ledsager beboerne på aktiviteter.
 
De frivillige overtager aldrig de ansattes opgaver men hjælper og supplerer i dagligdagen.
 
1P8B1223Der er altid plads til én til, der har lyst til at tage del i fællesskabet og gøre en forskel – enten som menigt medlem eller i bestyrelsen. Henvend dig til Helle Thomsen på 89 59 24 12 eller e-mail: ht@norddjurs.dk for at høre mere.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Omsorgsklub
 
TaeppeFuglsanggården har også en omsorgsklub.
 
Formålet med omsorgsklubben er at samle pensionister og efterlønnere fra lokalområdet til samvær hver onsdag i ulige uger.
 
Vi mødes 25-30 personer hver gang fra følgende områder: Hoed, Ålsrode, Ålsø, Krattet, Fuglsangvej, Lyngdalsvej og Trekanten.
 
Der laves håndarbejde (ting til salgsbod og til salg på bl.a. julemarkedet), og vi synger og hygger os.
 
Normalt er der to udflugter om året: Fastelavnsfest og julefrokost.
 
Vi har altid plads til én mere og skulle ovenstående have vakt din interesse så kontakt Ketty Venø, tlf. 86 30 01 06, mobil 20 43 58 14.
 
 
 
 
 
 
Besøgs- og Vågetjenesten
 
Kontakt:
 
          
 
 
 
Aase Sørensen
Tlf.: 86321673/23458863