Køkken/Café

Jordbær
 
Fuglsanggården har sit eget køkken og café, som leverer mad til både hverdag og fest. Vi har mellem 40-370 kuverter i løbet af ugen. Vi har egen kølebil og levere kun til intern salg i Norddjurs.
 
Menukortet udvikles løbende med nye opskrifter, og der lægges meget vægt på, at retterne ser indbydende ud, og at farverne på ingredienserne passer sammen.
 
Vi følger årstiden, når vi vælger råvarer; Jordbær og tomater, når solen skinner - og de mere grove grønsager og dansk kål, når det er efterår og vinter. Vi bager selv næsten alt vort brød og har omlagt til økologisk mel i flere af vores opskrifter.
 
Omkring højtiderne følger vi madtraditionerne, så der serveres and til jul og lam til påske.
 
1P8B1146Vore menuer er sammensat med udgangspunkt i de 10 officielle kostråd, hvor den anbefalede energiprocentfordeling i maden typisk er 50–60 % kulhydrater, maks. 30 % fedt og 10–20 % protein. Og så prøver vi også hele tiden at give maden et tvist af alt det nye, der kommer frem - bl.a. ved at deltage i kurser og ved at have et tæt samarbejde med vores leverandører.
 
 
Vi arbejder målrettet med at minimere madspil og har i denne forbindelse fået refood cerfikat.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Refood
   
 Kontrolrapport/Smiley - klik her